Na hlavný obsah

V nedeľu pribudlo 22 nových prípadov koronavírusu, vyliečili sa 34 pacienti

Slovensko teraz eviduje 4 636 pozitívne testovaných,

V nedeľu pribudlo 22 nových prípadov koronavírusu, vyliečili sa 34 pacienti
V èasti obce Žehra pri sídlisku Dreveník, ktoré je v karanténe kvôli výskytu koronavírusu je postavené karantenizaèné centrum, kde majú by umiestnení ¾udia pozitívne testovaní na ochorenie COVID-19 aj s ich rodinami. V pondelok 11. mája 2020 tu mali zaèa testova Rómov zo sídliska Dreveník. Celý priestor je strážený políciou a vojakmi. Na snímke zdravotnícky zásahový personál sa pripravuje k odchodu k testovaniu Rómov na sídlisku Dreveník. Zdravotníci majú stanovište v odèlenenom priestore medzi sídliskom Dreveník a samotnou obcou Žehra. Žehra 11. mája 2020 FOTO TASR – Milan Kapusta *** Local Caption *** choroba COVID 19 vírus koronavírus SARS CoV 2 pandémia pozitívne testovaní testovanie Rómovia sídlisko Dreveník karanténa testovanie Foto: TASR/ Milan Kapusta

V nedeľu 6. septembra na Slovensku identifikovali 22 nových prípadov nákazy koronavírusom, krajina doteraz eviduje 4 636 pozitívnych testov. V nedeľu otestovali 922 vzoriek, celkovo už laboratóriá vykonali 357 745 testov. Aktívnych je 1 751 prípadov.

Z pacientov infikovaných koronavírusom sa doteraz vyliečilo 2 836 ľudí, v nedeľu pribudlo 34 vyliečených. Nepribudli žiadne úmrtia, SR eviduje 37 úmrtí v dôsledku ochorenia COVID-19.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko