Na hlavný obsah

Kiska reagoval na akciu Očistec: Fico a Kaliňák mali v rukách celú políciu

Tvrdí, že exšéfa polície Gašpara riadil Bödör.

Kiska reagoval na akciu Očistec: Fico a Kaliňák mali v rukách celú políciu
Foto: TASR/ Martin Baumann

Predseda strany Smer – sociálna demokracia (Smer-SD) Robert Fico vždy presne vedel, čo polícia robí jeho politickým oponentom. Vo svojom profile na sociálnej sieti to napísal exprezident Andrej Kiska. Niekto polícii politické objednávky podľa neho dával, otázka je, kto. To, že povedal, že náš štát ovláda mafia, nebola podľa neho náhoda. Dodáva, že o tajných konšpiračných poradách pod vedením Norberta Bödöra, kde sa rozhodovalo o osude ľudí na Slovensku, vedel.

„Ako prezident som mal prístup k rôznym ľuďom a rôznym informáciám. Človek, ktorý mi to povedal, možno povie ešte oveľa viac. Je jasné, že NAKA ešte nedosiahla na vrchol pyramídy. Božie mlyny sa pohli o kúsok ďalej. Nestoja. Len nech sa nezasekávajú na strachu a na ľudských chybách,” uviedol Kiska.

Tvrdí, že vedel, že bývalý policajný prezident Tibor Gašpar je exministrom vnútra Robertom Kaliňákom (Smer-SD) dosadený sluha a riadi ho Ficov priateľ Norbert Bödör. „Mali v rukách celú políciu a prokuratúru, preto si trúfli aj na prezidenta. Mysleli si, že sa zľaknem a Fica pošlem na Ústavný súd. Nebál som sa, ale bolo mi ľúto všetkých ľudí, ktorí nemali možnosť sa brániť. Aj ja som to mal ťažké, stál proti mne celý systém, ktorý ovládal políciu, prokuratúru aj súdy,” napísal na sociálnej sieti.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko