Na hlavný obsah

Premiér v pondelok ukončil povinnú karanténu

Nákazu potvrdili viacerí poslanci.

Premiér v pondelok ukončil povinnú karanténu
Predseda vlády SR Igor Matovič. Foto: TASR

Predseda vlády SR Igor Matovič (OĽaNO) v pondelok (28. 12.) ukončil svoju domácu izoláciu, ktorú začal pre pozitívny test na COVID-19. Informoval o tom vo svojom statuse na sociálnej sieti. Matovič bol pozitívne testovaný PCR testom 17. decembra.

Viacerí predstavitelia vlády potvrdili 18. decembra cez svoje profily na sociálnej sieti, že majú pozitívny PCR test na COVID-19. Minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) v statuse uviedol, že sa od rána necítil dobre, mal vysokú teplotu, bolesť hlavy a celého tela. Pozitívne testovaná bola aj ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Veronika Remišová (Za ľudí), podpredseda vlády SR pre legislatívu a strategické plánovanie Štefan Holý (Sme rodina) či minister financií Eduard Heger (OĽaNO).

Ďalší predstaviteľ vlády, minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Ján Mičovský (OĽaNO), bol v utorok 22. decembra hospitalizovaný v nemocnici a jeho zdravotný stav bol vtedy stabilizovaný. Mičovský bol pozitívne testovaný po víkende 12. a 13. decembra.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko