Na hlavný obsah

Žreb LM: Barcelona v šlágri vyzve PSG, obhajca Bayern proti Laziu

Chelsea zavíta na pôdu Atlética Madrid.

Žreb LM: Barcelona v šlágri vyzve PSG, obhajca Bayern proti Laziu
Žreb Ligy majstrov. Foto: TASR/AP

Futbalisti Bayernu Mníchov sa ako obhajcovia trofeje stretnú v osemfinále Ligy majstrov 2020/2021 s Laziom Rím, v kádri ktorého figuruje slovenský obranca Denis Vavro. Rozhodol o tom pondelňajší (14. 12.) žreb v sídle Európskej futbalovej únie (UEFA) vo švajčiarskom Nyone. Borussia Mönchengladbach so slovenským stredopoliarom Lászlóm Bénesom zabojuje o postup do štvrťfinále s Manchestrom City.

Jedným zo šlágrov osemfinále bude duel FC Barcelona s Parížom St. Germain, rekordný 13-násobný európsky šampión Real Madrid dostal Atalantu Bergamo. Ďalšie dvojice vytvorili Atletico Madrid – Chelsea Londýn, RB Lipsko – FC Liverpool, FC Porto – Juventus Turín a FC Sevilla – Borussia Dortmund.

Víťazi základných skupín boli medzi nasadenými tímami, mužstvá, ktoré sa umiestnili na druhej priečke, figurovali ako nenasadené. Nemohli sa stretnúť kluby z jednej krajiny, ani súperi z rovnakej základnej skupiny. Úvodné stretnutia osemfinále sa odohrajú 16. a 17., resp. 23. a 24. februára, odvety sú na programe 9., 10., 16. a 17. marca. Nenasadené tímy začnú v domácom prostredí.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport