Na hlavný obsah

Na Sibíri našli muža s odrezanou hlavou

Podozrivých zadržala polícia.

Ruskí kriminalisti vyšetrujú brutálnu vraždu spáchanú v ruskom vedeckom mestečku Akademgorodok v Novosibirsku, najväčšom meste na Sibíri. V jednom byte našli 46-ročného muža s odrezanou hlavou. Oznámila to v utorok (5. 1.) agentúra RIA Novosti.

Telo zavraždeného muža našla podľa miestnych médií jeho matka, ktorá informovala políciu. Odrezanú hlavu zabalenú do celofánu potom našli pod oknom bytu, odkiaľ ju páchatelia vyhodili.

Podozrivých z vraždy – muža a ženu, ktorí boli priateľmi zavraždeného muža a spoločne s ním popíjali liehoviny, kým prepukol konflikt – sa podľa policajných zdrojov podarilo zadržať a teraz sú vypočúvaní, aby sa objasnili okolnosti zločinu.

Rusko v súčasnosti oslavuje Nový rok po dobu desiatich dní, pripomenula agentúra DPA a dodala, že počas týchto prázdnin sa v médiách často objavujú správy o vraždách. Agentúra Interfax v utorok napríklad informovala o prípade z Petrohradu – po manželskej hádke muž dobodal svoju 41-ročnú ženu nožom najmenej šesťkrát. Pri pokuse o útek pred políciou vyliezol z okna bytu na deviatom poschodí. Chcel sa schovať na balkóne susedov, ale neudržal sa, spadol a smrteľne sa zranil.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Svet