Na hlavný obsah

Edmonton nastrieľal senátorom osem gólov, žiarili McDavid s Draisaitlom

Slovenského obrancu Sekeru zapísali na covid listinu.

Edmonton nastrieľal senátorom osem gólov, žiarili McDavid s Draisaitlom
Hokejisti Connor McDavid (97) a Ryan Nugent-Hopkins (93) z Edmontonu Oilers. Foto: TASR/AP

Hokejisti Buffala prehrali v zápase zámorskej NHL na domácom ľade s New Jersey 3:5. Devils odplatili Sabres prehru 3:4 po nájazdoch zo soboty (30. 1.). Dvoma gólmi a asistenciou prispel k víťazstvu útočník Miles Wood, jeho spoluhráč z formácie Michael McLeod strelil dva góly.

Edmonton zdolal v prestrelke Ottawu 8:5, pod domáce víťazstvo sa veľkou mierou pričinili dve najväčšie hviezdy „olejárov“. Connor McDavid si pripísal do štatistík jeden presný zásah a štyri asistencie, Leon Draisaitl dokonca až šesť gólových prihrávok. Obaja tak odskočili na čele kanadského bodovania súťaže. McDavid nazbieral v jedenástich dueloch 22 bodov (8+14), Draisaitl o jeden menej (6+15).

Pod triumf Philadelphie nad New Yorkom Islanders 4:3 pp sa výraznou mierou podpísal Joel Farabee, ktorý strelil hetrik. Víťazný gól pridal v predĺžení Kevin Hayes.

Slovenský hokejový obranca Andrej Sekera nenastúpil v nedeľňajšom (31. 1.) zápase, keďže ho jeho klub Dallas zapísal na covid listinu. Stars prehrali na ľade Caroliny Hurricanes 3:4 po predĺžení a nájazdoch.

Sekera nastúpil v aktuálnej sezóne na všetkých päť predchádzajúcich zápasov Dallasu, v ktorých nezískal ani jeden kanadský bod.

Výsledky:

Buffalo – New Jersey 3:5,

Carolina – Dallas 4:3 pp a sn,

Detroit – Florida 2:3,

Philadelphia – NY Islanders 4:3 pp,

Chicago – Columbus 3:1,

Minnesota – Colorado 4:3 pp,

Anaheim – St. Louis 1:4,

Edmonton – Ottawa 8:5

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport