Na hlavný obsah

Lady Gaga má dôvod na radosť. Psy, ktoré jej ukradli, sa našli

Nálezkyňa zrejme dostane štedrú odmenu.

Lady Gaga má dôvod na radosť. Psy, ktoré jej ukradli, sa našli
Americká speváčka a herečka Lady Gaga. Foto: TASR/AP

Dva psy, ktoré tento týždeň pri venčení ukradli zlodeji americkej speváčke Lady Gaga, sa našli a sú v poriadku. Na policajnej stanici v Los Angeles ich priviedla nálezkyňa, ktorá nebola podľa polície nijako zapletená do krádeže, informovala v sobotu (27. 2.) agentúra AP.

Dva francúzske buldočky ukradla v stredu (24. 2.) večer v Hollywoode dvojica zlodejov. Tí vážne postrelili muža, ktorý pre celebritu venčil troch psov. Jednému z nich sa podarilo utiecť a vzápätí ho našli.

Dva ukradnuté buldočky priniesla v piatok (26. 2.) večer na policajnú stanicu žena, ktorá zrejme „nie je zapletená a spojená“ so stredajším útokom, povedal šéf losangeleských kriminalistov Jonathan Tippet. Zástupcovia a detektívi na policajnej stanici potvrdili, že nájdené psy patria speváčke, ktorá teraz nakrúca film v Ríme.

Ryan Fischer, ktorý pre Lady Gaga venčil psov, bol pri stredajšom prepade postrelený pri potýčke s dvojicou mužov, ktorí vyskočili z bieleho sedanu a potom ušli aj s dvoma buldočkami – Kojim a Gustavom. Za ich nájdenie ponúkala Lady Gaga odmenu vo výške 500 000 dolárov. Zatiaľ nie je jasné, či žena, ktorá psov nechala na policajnej stanici, dostane odmenu.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Svet