Na hlavný obsah

Lady Gaga ukradli dvoch psov, speváčka vypísala vysokú odmenu za ich vrátenie

Muža, ktorý ich venčil, postrelili.

Lady Gaga ukradli dvoch psov, speváčka vypísala vysokú odmenu za ich vrátenie
Na snímke americká speváčka Lady Gaga. Foto: TASR/AP

Americkej speváčke Lady Gaga ukradli dva francúzske buldočky. K ozbrojenému prepadnutiu a krádeži došlo v stredu (24. 2.) večer v Los Angeles. Jeden z dvojice zlodejov zaútočil na muža, ktorý pre popovú divu pracuje a práve venčil jej psy. Postrelil ho, psy ukradol a z miesta činu ušiel. O krádeži informovala vo štvrtok (25. 2.) agentúra AP.

Tridsiatnika, ktorý psy venčil, hospitalizovali so strelným zranením. Podľa vyjadrenia polície sa mu psy pokúsili ukradnúť dvaja muži, ktorí pri ňom zastali s motorovým vozidlom. Pokúsil sa ich zahnať, jeden z páchateľov naňho však vystrelil z poloautomatickej zbrane a buldočky ukradol.

Žena s francúzskym buldočkom kráča okolo novinárov neďaleko miesta, kde zlodeji prepadli muža, ktorý pracuje pre popovú divu Lady Gaga a práve venčil jej psy v Los Angeles. FOTO: TASR/AP

Lady Gaga medzičasom ponúkla za vrátenie psov Kojiho a Gustava odmenu 500 000 dolárov, ktorú nálezcovi vyplatí „bez toho, aby sa ho čokoľvek pýtala“, uviedol jej PR manažér. Pri ozbrojenom prepadnutí bol prítomný aj tretí speváčkin francúzsky buldoček – sučka Asia, ktorej sa však podarilo včas utiecť. Neskôr ju našiel iný speváčkin zamestnanec, približuje agentúra AFP.

Francúzsky buldoček patrí k drahým psím plemenám, ktorého jedinci sa predávajú za tisíce dolárov. Či sa zlodeji zamerali špeciálne na psy Lady Gaga, nebolo bezprostredne zrejmé.

Popová diva sa momentálne nachádza v Ríme, kde natáča film Gucci v réžii Ridleyho Scotta. Lady Gaga v ňom stvárni Patriziu Reggianiovú, ktorá dala v roku 1995 zavraždiť svojho exmanžela Maurizia Gucciho, vnuka legendárneho módneho návrhára Guccio Gucci.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Svet