Na hlavný obsah

Tampa opäť úradovala, Nashvillu nadelila šesť gólov

"Blesky" sú na čele divízie.

Tampa opäť úradovala, Nashvillu nadelila šesť gólov
Slovenský obranca Erik Černák z Tampy Bay v zápase proti Nashvillu. Foto: SITA/AP

Hokejisti Tampy Bay triumfovali v noci na stredu (10. 2.) v zápase zámorskej NHL na ľade Nashville Predators 6:1. Obhajca Stanleyho pohára zdolal „predátorov“ štvrtýkrát v priebehu uplynulých dvoch týždňov a víťaznú sériu v súťaži natiahol už na šesť stretnutí.

V drese Lightning, ktorí sú na čele tabuľky Centrálnej divízie, odohral 20:45 min Erik Černák. Slovenský obranca vyslal na súperovho brankára jeden strelecký pokus a odsedel si dvojminútový trest.

Andrej Sekera, ktorý bol týždeň na „covid listine“, už začal trénovať so spoluhráčmi z Dallasu, ale ešte nenastúpi v nočnom zápase proti Chicagu. Stars napokon podľahli Blackhawks 1:2 po predĺžení.

Pierre-Luc Dubois zažil po výmene z Columbusu nie príliš úspešný debut v drese Winnipegu. Na ľade Calgary ani raz nevystrelil na bránku súpera a jeho tím prehral 2:3. „Môj dom, môj hrad“ plne platí v prípade hokejistov Vegas Golden Knights, ktorí zdolali Anaheim 5:4 a bodovali aj v ôsmom tohtosezónnom zápase vo svojej T-Mobile Arene.

Duel medzi Washingtonom Capitals a Philadelphiou Flyers odložili iba niekoľko hodín pred jeho začiatkom. Dôvodom boli problémy s koronavírusom v tíme Philadelphie, keďže už druhý hráč „letcov“ pribudol na tzv. covid listinu.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport