Na hlavný obsah

Tampa zdolala Detroit, Boston triumfoval bez Haláka

Erik Černák strávil na ľade takmer jednu tretinu.

Tampa zdolala Detroit, Boston triumfoval bez Haláka
Na snímke zľava český útočník Bostonu David Pastrňák, obranca Flyers Carter Hart a brankár Philadelphie Travis Sanheim v zápase hokejovej NHL Philadelphia Flyers - Boston Bruins v noci na 4. februára 2021. Foto: TASR/AP

Hokejisti Tampy Bay zvíťazili v zápase zámorskej NHL na domácom ľade nad Detroitom 5:1. Obhajca Stanleyho pohára vyhral tretí zápas za sebou a je lídrom Centrálnej divízie. V drese domácich odohral 17:33 min. slovenský obranca Erik Černák, do štatistík kanadského bodovania sa nezapísal.

Lightning na domácom ľade v tejto sezóne neprehrali ani v jednom z piatich zápasov. Vo vzájomných domácich dueloch s Detroitom predĺžila Tampa víťaznú sériu na 15 súbojov datujúcich sa od 12. decembra 2013.

Boston zvíťazil na ľade Philadelphie 4:3 po predĺžení vďaka hetriku a jednej asistencii českého útočníka Davida Pastrňáka. Súboj prvých dvoch tímov Východnej divízie rozhodol v extračase Patrice Bergeron. V bránke hostí dostal pred slovenským reprezentantom Jaroslavom Halákom prednosť Fín Tuukka Rask.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport