Na hlavný obsah

Úspešná séria Tampy je minulosťou, Tatarov Montreal sa nezmohol na gól

Z výhry sa netešil ani Andrej Sekera.

Úspešná séria Tampy je minulosťou, Tatarov Montreal sa nezmohol na gól
Vľavo slovenský obranca Dallasu Andrej Sekera oslavuje gól svojho tímu, ktorý ale na výhru proti Caroline nestačil. Foto: TASR/AP

Hokejisti Tampy Bay prehrali v zápase zámorskej NHL v noci na piatok (12. 2.) na ľade Floridy 2:5. V drese Lightning odohral slovenský obranca Erik Černák vyše 17 minút, pripísal si dva mínusové body, dve strely a tri hity. V druhej tretine si nešťastne tečoval puk do vlastnej bránky.

Domáci Aaron Ekblad a Alex Wennberg dosiahli bilanciu 1+1 a Panthers zastavili šesťzápasovú víťaznú sériu obhajcu Stanleyho pohára.

Montreal podľahol na domácom ľade Edmontonu 0:3. Brankár Oilers Mike Smith zlikvidoval 38 striel Canadiens a pri druhom štarte v tejto sezóne dosiahol jubilejný 40. shutout v kariére. Slovenský útočník domácich Tomáš Tatar odohral takmer 15 minút, trikrát vystrelil a zblokoval päť striel hostí.

Dallas stratil na domácom ľade všetky body po prehre s Carolinou 3:5. Hurricanes uštedrili súperovi už tretiu prehru v tohtosezónnych vzájomných dueloch. V zostave Stars už figuroval aj slovenský obranca Andrej Sekera, ktorý odohral takmer 16 minút, získal jeden plusový bod a raz vystrelil na bránu hostí.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport