Na hlavný obsah

V noci bude neprejazdný tunel Branisko, v smere do Petržalky odstavia aj Sitinu

V oboch prípadoch je dôvodom údržba tunelov.

V noci bude neprejazdný tunel Branisko, v smere do Petržalky odstavia aj Sitinu
Cestári osadzujú dočasné dopravné značenie na úseku diaľnice D1 od Popradu po Beharovce neďaleko severného portálu diaľničného tunela Branisko. Foto: TASR

Diaľničný tunel Branisko na diaľnici D1 bude v nedeľu (21. 2.) v noci v čase od 0.00 do 4.00 h uzavretý. Informovali o tom prešovskí policajti na sociálnej sieti.

Policajti uviedli, že dôvodom uzávierky je nadmerné znečistenie kamerového systému aj vozovky a vodiacich čiar. „Obchádzková trasa bude vedená po ceste I/18, od križovatky Beharovce cez horský priechod Branisko po križovatku I/18 Široké v oboch smeroch,“ doplnili.

Uzatvorená bude aj Sitina

V nedeľu od 00.00 h do 5.00 h bude uzavretý aj tunel Sitina v smere do Petržalky. Dôvodom je realizácia premenného dopravného značenia, informujú na sociálnej sieti bratislavskí policajti.

V úseku tunel Sitina – most Lafranconi dôjde podľa policajtov k trom po sebe nasledujúcim úplným uzáverám diaľnice D2 v smere do Petržalky.

„Dopravné obmedzenia budú vyznačené prenosným dopravným značením. Vodičov žiadame, aby pri prejazde uvedenými úsekmi zvýšili svoju pozornosť a dodržiavali dopravné značenie,“ napísali policajti.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko