Na hlavný obsah

Premiér vyzval ľudí na očkovanie: Pridajte sa aj vy k už viac ako jednému miliónu ľudí

Cítim nádej, že pandémiu dokážeme zvládnuť, povedal Heger.

Premiér vyzval ľudí na očkovanie: Pridajte sa aj vy k už viac ako jednému miliónu ľudí
Na snímke predseda vlády Eduard Heger (OĽANO). Foto: RTVS

Očkovanie je v aktuálnej situácii najrýchlejšou cestou, ako nad pandémiou covidu zvíťaziť v relatívne krátkom čase. Keď sa pandémia začala, mnohí z nás túžili po vakcíne a to preto, aby sme sa opäť mohli vrátiť k bežnému životu. V mimoriadnom príhovore v RTVS to povedal predseda vlády Eduard Heger (OĽANO).

Teraz tú vakcínu máme, a tak sa obraciam na vás, ktorí sa už môžete prihlásiť, ale aj na vás, na ktorých už čoskoro príde rad. Pridajte sa aj vy k už viac ako jednému miliónu ľudí, občanov Slovenskej republiky, ktorí sa už zaočkovať dali,“ vyzval premiér s tým, že očkovanie je aktuálne najlepšou voľbou.

 „Robíme to pre nás a je to najmä na nás a o nás,“ pripomenul Heger. „Osobne cítim nádej, že aj vďaka spolupráci dokážeme pandémiu zvládnuť,“ dodal predseda vlády a pripomenul, že na začiatku pandémie „sme sa spojili a začali si vzájomne pomáhať.“

Myslím si, že to bola najlepšia možná voľba v tejto náročnej dobe,“ podotkol premiér s tým, že ak chceme na pandémiou zvíťaziť, musíme ťahať za jeden povraz.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko