Na hlavný obsah

Na diaľnici D2 došlo k vážnej nehode. Cesta bola istý čas úplne neprejazdná

Na mieste bol aj záchranný vrtuľník.

Bratislavská krajská polícia informovala na sociálnej sieti o vážnej nedeľnej (9. 5.) dopravnej nehode na D2 v smere do Českej republiky, a to konkrétne v úseku medzi križovatkou Malacky a križovatkou Kúty. Premávka bola v dôsledku nehody obojsmerne uzavretá okrem iného aj preto, že tam zasahoval vrtuľník. Polícia neskôr aktualizovala túto informáciu – od 18.15 h je v smere do Českej republiky prejazdný jeden pruh a premávka v smere do Bratislavy už funguje bez obmedzení.

„V dôsledku vážnej dopravnej nehody a v súčasnosti aj z dôvodu pristátia záchranného vrtuľníka na mieste dopravnej nehody je premávka na cestnej komunikácii obojsmerne uzavretá. Pri následnej dokumentácii dopravnej nehody bude cesta uzavretá v smere do Českej republiky. Zároveň vás informujeme, že odklon dopravy bude realizovaný cez mesto Malacky,“ napísala podvečer bratislavská polícia.

„Pri nehode došlo k zrážke osobného motorového vozidla a diaľničnej patroly, pričom vodič osobného automobilu zostal po náraze zakliesnený vo vozidle,“ spresnila Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ). Dodala, že hasiči vyslobodili zakliesnenú osobu z vozidla a následne ju odovzdali do opatery lekárov. Na havarovaných vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia. Polícia dodala, že bližšie okolnosti tejto dopravnej nehody sú v súčasnosti v štádiu objasňovania dopravných policajtov.

Krajský dopravný inšpektorát v Bratislave po nehode vyzval všetkých vodičov, aby sa tomuto úseku úplne vyhli alebo zvýšili opatrnosť pri prejazde.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny