Na hlavný obsah

Eriksen poslal fanúšikom odkaz z nemocnice. Cíti sa dobre

Dánsky futbalista mal v prvom zápase ME zástavu srdca.

Dánsky futbalista Christian Eriksen je po kolapse v sobotnom (12. 6.) dueli ME s Fínskom (0:1) v poriadku, jeho zdravotný stav sa postupne zlepšuje. V nemocnici absolvuje ešte niekoľko vyšetrení. Uviedol to v utorok (15. 6.) v príspevku na sociálnej sieti.

Eriksen sa fanúšikom z nemocnice prihovoril prvýkrát. „Veľká vďaka za vaše úžasné pozdravy a správy z celého sveta. Pre mňa a moju rodinu to znamená veľa. Som v poriadku – za daných okolností. Stále musím absolvovať nejaké vyšetrenia v nemocnici, ale cítim sa fajn,“ napísal hviezdny futbalista.

Jeho agent Martin Schoots už v pondelok (14. 6.) pre pre denník La Gazzetta dello Sport povedal, že Eriksen „„vtipkuje a má dobrú náladu.“

„Je s rodinou a všetkých pozdravuje. Všetci chceme vedieť, čo sa stalo, on takisto. Lekári mu robia množstvo vyšetrení a to chvíľu trvá,“ povedal po návšteve v nemocnici v Kodani.

Líder dánskej reprezentácie a spoluhráč Slováka Milana Škriniara z Interu Milánu bude teraz držať palce svojím reprezentačným kolegom, ktorých čakajú v základnej B-skupine zápasy s Belgickom a Ruskom. „Hrajte za celé Dánsko,“ odkázal im.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport