Na hlavný obsah

Heger: Igor Matovič je symbol boja proti korupcii

Premiér sa vyjadril k odvolávaniu Matoviča z funkcie ministra financií.

Heger: Igor Matovič je symbol boja proti korupcii
Premiér Eduard Heger. Foto: SITA

Minister financií Igor Matovič (OĽANO) je dôležitým členom slovenskej vlády a je symbolom boja za spravodlivosť na Slovensku. Povedal to v stredu (30. 6.) premiér Eduard Heger (OĽANO) na margo mimoriadnej schôdze k odvolávaniu Matoviča.

„Pre mňa je dôležité, aby naša vláda bola stabilná. A chcem sa poďakovať koaličným partnerom, že doposiaľ odolávali akýmkoľvek pokusom opozície nás rozbiť,“ uviedol Heger.

Premiér sa na schôdzi zúčastniť nemohol, pretože reprezentoval Slovensko na samite Vyšehradskej štvorky v Poľsku.

Heger verí, že opozícia neuspeje ani počas stredajšieho hlasovania a že koaliční poslanci spoločne povýšia dobro Slovenska nad akékoľvek osobné spory.

„Opozícia, ktorá sa nás snaží rozložiť, sa v skutočnosti snaží rozložiť úspešné plány pre Slovensko,“ zdôraznil.

Predseda vlády spomenul niekoľko mien súčasnej opozície, napríklad Roberta Fica (Smer-SD), Petra Pellegriniho (Hlas-SD), Ľuboša Blahu (Smer-SD) či Denisu Sakovú (Hlas-SD).

„Toto sú ľudia, ktorí dnes reprezentujú opozíciu a snažia sa nám nahovoriť, že nám ponúkajú niečo dobré. Nie! Toto je klamstvo, a preto verím, že hlasovanie podrží Igora Matoviča, podrží koalíciu a úspešne pôjdeme ďalej robiť zo Slovenska krajinu, kde budeme žiť radi,“ uzavrel premiér.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko