Na hlavný obsah

Trenčín otvára letné kúpalisko. Návštevníkov naň odvezie turistický vláčik

Novinka bude premávať z centra mesta.

Trenčín otvára letné kúpalisko. Návštevníkov naň odvezie turistický vláčik
Návštevníci počas otváracieho dňa letného kúpaliska V Trenčíne 1. júla 2020. Foto: TASR

V Trenčíne v piatok (18. 6.) otvoria pre verejnosť letné kúpalisko v rekreačnej oblasti Ostrov. V súvislosti so zaradením Trenčianskeho okresu do žltej farby COVID automatu, môže byť v areáli kúpaliska naraz maximálne 750 osôb (50 percent kapacity).

Ako informovala hovorkyňa Trenčína Erika Ságová, areál prešiel pred spustením novej sezóny všetkými potrebnými úpravami, pričom napustené sú všetky bazény.

„V areáli kúpaliska nebudú ani tento rok chýbať doplnkové zábavné atrakcie – trampolína, skákací hrad so šmykľavkou a obľúbené vodné bubliny. Bezplatne budú k dispozícii športové potreby pre stolný tenis a plážový volejbal. Návštevníci si budú môcť vybrať z bohatej ponuky občerstvenia. K dispozícii je bezplatné Wifi pripojenie,“ uviedla Ságová.

„Prosíme návštevníkov, aby neparkovali na hrádzi, hrozí za to pokuta. Pri kúpalisku aj pri neďalekej krytej plavárni je dostatočný počet parkovacích miest a tie sú zdarma. Mimo nich sa nesmie parkovať,“ apelovala hovorkyňa.

Ako uviedla, pred vstupom do areálu kúpaliska sú aj cyklostojany a novinkou je, že z centra mesta sa na Ostrov verejnosť dostane aj turistickým vláčikom.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny