Na hlavný obsah

Brankár Slovana Greif spečatil vytúžený prestup do RCD Mallorca

Suma, ktorú zaplatia Španieli, nie je známa.

Brankár Slovana Greif spečatil vytúžený prestup do RCD Mallorca
Na snímke brankár tímu ŠK Slovan Bratislava Dominik Greif. Foto: TASR

Slovenský futbalový brankár Dominik Greif bude v novej sezóne pôsobiť v španielskej La Lige. Vedenie Slovana Bratislava v utorok definitívne dotiahlo jeho prestup do RCD Mallorca. V klube pôsobí aj Greifov spoluhráč zo slovenskej reprezentácie Martin Valjent.

„V prvom rade sa chcem Dominikovi Greifovi poďakovať za všetko, čo pre Slovan odviedol, a v ďalšej kariére mu prajem len to dobré. Ceníme si jeho prínos pre klub v čase, keď bol dôležitou súčasťou mužstva a oporou aj v európskych pohároch,“ uviedol pre oficiálnu webovú stránku Slovana generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml.

Kluby sa dohodli na tom, že nebudú zverejňovať prestupovú čiastku. Greif bol od sezóny 2018/19  brankárskou jednotkou „belasých“ a trikrát za sebou ho vyhlásili za najlepšieho gólmana Fortuna ligy.

V ročníku 2019/20 sa stal najlepším hráčom celej súťaže. Celkovo si pripísal 103 ligových štartov, v ktorých si 38-krát udržal čisté konto. Prispel k zisku troch titulov Slovana, štyrikrát sa tešil z triumfu v Slovenskom pohári – Slovnaft Cupe.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport