Na hlavný obsah

V bratislavskom veľkokapacitnom centre budú opäť očkovať aj bez pozvánky

Cez víkend vakcínou Pfizer, v pondelok Johnson & Johnson.

V bratislavskom veľkokapacitnom centre budú opäť očkovať aj bez pozvánky
Na snímke registrácia na očkovanie proti koronavírusu v priestoroch Veľkokapacitného očkovacieho centra na Národnom futbalovom štadióne (NFŠ) v Bratislave. Foto: TASR

Vo veľkokapacitnom očkovacom centre v priestoroch Národného futbalového štadióna v Bratislave zaočkujú od soboty (10. 7.) do pondelka (12. 7.) opäť aj ľudí bez termínu.

Bratislavský samosprávny kraj (BSK) však takýmto záujemcom odporúča prísť najmä podvečer. Informuje o tom na svojej webovej stránke.

„V sobotu a nedeľu sa budú môcť dospelí záujemcovia (16+) o vakcínu Pfizer zaočkovať aj bez pozvánky. Prioritne v čase po 17.00 h,“ približuje kraj. Prednosť budú mať ľudia s pozvánkou a tí, ktorým uplynuli viac ako štyri týždne od prvej dávky.

V pondelok budú na NFŠ očkovať vakcínou Johnson & Johnson, rovnako tak záujemcov bez pozvánky. Tím je odporúčané prísť prioritne po 18.30 h.

Bratislavský kraj k takémuto kroku pristúpil aj počas uplynulého víkendu. Reagoval tým na fakt, že veľa prihlásených ľudí na vakcináciu napokon neprišlo.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko