Na hlavný obsah

Hasiči zasahovali pri požiari v nemocnici v Bratislave

Na mieste bolo 16 hasičov so štyrmi kusmi techniky.

Hasiči zasahovali pri požiari v nemocnici v Bratislave
Požiar v ružinovskej nemocnici sa podarilo uhasiť. Foto: TASR

Požiar v nemocnici v bratislavskom Ružinove sa podarilo lokalizovať a uhasiť. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Eva Kliská.

„Požiar vznikol v zadnom priestore oddelenia ARO na prvom poschodí. V tomto priestore sa nenachádzajú pacienti, je určený iba pre personál,“ spresnila hovorkyňa. Pri požiari podľa nej nedošlo k ohrozeniu na životoch a zdraví ľudí. Nebola potrebná ani evakuácia.

„Pacienti a personál nemocnice sú mimo ohrozenia a prevádzka nemocnice pokračuje v bežnom režime,“ podotkla s tým, že príčiny vzniku požiaru sa vyšetrujú.

Požiar nahlásili vo štvrtok (26. 8.) krátko pred 20.00 h. „Po príjazde hasičov bolo prieskumom zistené, že ide o požiar izby sestier a balkóna na 1.poschodí nemocnice. Zamestnanci nemocnice sa snažili požiar do príchodu hasičov uhasiť,“ spresnilo krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave..

Hasiči odvetrali priestory a s dvomi prieskumnými skupinami prehľadali priestory nad miestom požiaru. Na mieste je 16 hasičov so štyrmi kusmi techniky.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko