Na hlavný obsah

Mikulec podáva trestné oznámenie na Fica

Hovorí o modeli diskreditácie zo strany expremiéra.

Mikulec podáva trestné oznámenie na Fica
Na snímke zľava predseda strany Smer-SD Robert Fico a minister vnútra Roman Mikulec. Foto: TASR/koláž RTVS

Minister vnútra Roman Mikulec (OĽANO) v pondelok (30. 8.) na sociálnej sieti oznámil, že podáva trestné oznámenie za ohováranie na expremiéra a šéfa opozičnej strany Smer-SD Roberta Fica.

Šéf rezortu vnútra píše, že Smer má chystať „nový scenár v rámci svojich dlhodobých snáh“ o spochybnenie jeho osoby. Fico podľa neho plánuje vyrukovať s informáciou, že júlový zásah Úradu inšpekčnej služby (ÚIS) prerušili z dôvodu, že Mikulec mal byť na mieste, kde plánovali zasahovať.

„Model diskreditácie založený na veľkom šírení dezinformácií, konšpirácií a silnej manipulácii využíva Fico pri svojich oponentoch už dlhé roky. Ten istý Fico, ktorý do poslednej chvíle obhajoval (Ladislava) Bašternáka či (Moniku) Jankovskú a vykrikoval o prezumpcii neviny, neustále vytvára konšpirácie o mojich údajných návštevách Zemana, ktoré doposiaľ nedokázal ničím podložiť. Prečo asi? Lebo sú to absolútne nezmysly,“ skonštatoval Mikulec.

„Ja Vám môžem s čistým svedomím povedať, že som sa s pánom Zemanom nestretával ani nestretol, ani v byte, kde sa mal údajne nachádzať, ani nikde inde,“ bránil sa Mikulec.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko