Na hlavný obsah

Pri Skalici spadlo malé lietadlo, zomreli traja ľudia

Na mieste zasahujú hasiči.

Pri obci Mokrý Háj v okrese Skalica došlo v piatok (27. 8.) k pádu malého štvormiestneho lietadla. Nehoda si vyžiadala tri ľudské životy. Na mieste aktuálne zasahujú hasiči z Holíča. Informuje o tom Hasičský a záchranný zbor (HaZZ) na sociálnej sieti.

„Po príchode na miesto udalosti vykonali príslušníci prieskum a začali s hasením požiaru lietadla, ktoré po páde na zem zachvátili plamene. Požiar sa im podarilo lokalizovať, momentálne pracujú na jeho likvidácii,“ napísal HaZZ s tým, že tri osoby našli hasiči na mieste bez známok života.

Slovenská polícia na facebooku uviedla, že išlo pravdepodobne o posádku z Českej republiky. „Všetky okolnosti pádu preverujeme. Na miesto bol privolaný aj Letecký úrad,“ dodali policajti s tým, že bližšie informácie poskytnú, keď to umožní situácia.

„Pozostalým obetí tragickej nehody malého lietadla, ktoré vzlietlo z Brna, vyjadrujem úprimnú sústrasť. Letecký a námorný vyšetrovací útvar bude pri vyšetrovaní tejto udalosti maximálne dôsledný,“ vyjadril sa po tragickej udalosti minister dopravy a výstavby SR Andrej Doležal (nominant Sme rodina).

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny