Na hlavný obsah

V Bratislave rozdávali ceny najlepším a najúspešnejším ženám na Slovensku

Konal sa galavečer Slovenka roka.

V Bratislave rozdávali ceny najlepším a najúspešnejším ženám na Slovensku
Na snímke absolútna Slovenka roka 2021 a víťazka v kategórii Biznis a manažment Želmíra Komorechová. Foto: TASR

Ocenenie pre ďalšiu Slovenku roka. Slávnostný galavečer na počesť výnimočných žien našej krajiny bol v historickej budove Slovenského národného divadla. Okrem absolútnej víťazky si ocenenie prevzalo ďalších 10 dám.

Ocenenie absolútnej Slovenky roka 2021 získala Želmíra Komorechová. Výherkyňa vyštudovala biochémiu. V Novom meste nad Váhom vlastní firmu, ktorá vyvíja a vyrába výživové doplnky.

„Je to pre mňa obrovské ocenenie za to, čo už 20 rokov robím a prakticky, že odovzdávam svoju energiu, svoju silu aj svoje srdce všetkým svojim zákazníkom, s ktorými pracujem,“ uviedla Komorechová.

Pozrite si celú reportáž RTVS:

V ankete Slovenka roka 2021 nominačná komisia vybrala 29 úspešných žien v kategóriách: biznis a manažment, umenie a kultúra, médiá a komunikácia, veda a výskum, podpora mladých talentov, vzdelávanie, zdravotníctvo, charita a šport.

Na trinástom ročníku ankety Slovenka roka porota odovzdala aj dve mimoriadne ocenenia. Cenu za prínos počas pandémie si prevzala lekárka Anna Hlavatá. Za športové úspechy porota ocenila lyžiarku Petru Vlhovú.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko