Na hlavný obsah

V Trenčianskom kraji zatopilo pivnice aj cesty, pri Topoľčanoch došlo k smrtiacej nehode

Situácia na vodných tokoch je teraz stabilná.

Nedeľné (1. 8.) búrky nenapáchali v Trenčianskom kraji väčšie škody na majetkoch. Došlo však k zatopeniu pivníc rodinných domov a k zaliatiu vozoviek vo viacerých obciach – najmä v okrese Bánovce nad Bebravou, Prievidza a Partizánske. Informovala o tom v pondelok (2. 8.) trečianska polícia na svojom facebooku.

„Policajti riadili a usmerňovali dopravu na miestach, kde to bolo potrebné a monitorovali situáciu na vodných tokoch,“ uviedla.

Polícia dodala, že situácia na problematických vodných tokoch je momentálne stabilná.

Po búrke tragická nehoda

Nitrianska krajská polícia informuje o pondelkovej dopravnej nehode, ktorá mala smrtiace následky. Medzi obcami Ludanice a Horné Obdokovce v okrese Topoľčany došlo z doposiaľ nezistených príčin k čelnej zrážke medzi dvomi osobnými vozidlami, zahynula pri nej 82-ročná spolujazdkyňa.

„Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina tejto tragickej dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania,“ napísali policajti.

Okres Topoľčany počas nedele tiež evidoval v dôsledku búrok polámané stromy, vytopené celé ulice, valiacu sa vodu a ochromenú dopravu.

Polícia vyzýva vodičov, aby jazdili opatrne. „Zvlášť po daždi na mokrej vozovke, kde sa môže nachádzať aj vrstva blata, môže byť reakcia vášho vozidla úplne iná ako na suchej ceste,“ podotkla.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny