Na hlavný obsah

Influencerku Zuzanu Plačkovú zadržala NAKA pri protidrogovom zásahu

Dovedna zadržali 15 osôb.

Ďalší úder drogovej scéne na Slovensku. Na viacerých miestach zatkli elitní policajti 15 ľudí. Vyšetrujú ich ako zločineckú skupinu. V putách skončila aj Zuzana Plačková s manželom. Dvojica je populárna nielen vo virtuálnom svete.

Podľa nedeľného (26. 9.) statusu mala Zuzana Plačková na pondelok (27. 9.) zrejme iné plány. Skoro ráno jej urobili budíček kukláči. Do bratislavskej časti Ružinov si elitní policajti prišli aj po jej manžela.

Pozrite si celú reportáž RTVS:

Po tom, čo prehľadali aj jej luxusné auto, sa presunuli do obce Miloslavov. Manželia s putami na rukách vošli v sprievode policajtov do svojho rozostavaného domu. Istý čas bol vnútri aj policajný pes, zrejme na vyhľadávanie drog.

Po niekoľkých hodinách oboch z domu vyviedli a čakal ich výsluch na polícii. Samotná Plačková povedala, že sa k zadržaniu vyjadrí neskôr na sociálnej sieti instagram.

Zatiaľ nie je známe, čo všetko našli pri domových prehliadkach. Celú skupinu sledovali niekoľko mesiacov. Informáciu, že údajne našli aj 9 kíl pervitínu, zatiaľ nikto nepotvrdil.

Medzi zatknutými je aj bývalý džudista, ktorého už v minulosti za drogy stíhali. Ďalším je podnikateľ z Hlohovca, ktorý sa len nedávno vrátil z väzenia.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko