Na hlavný obsah

Na podujatia s pápežom je možné sa prihlásiť v nedeľu do polnoci

Záujemcovia majú poslednú možnosť.

Na podujatia s pápežom je možné sa prihlásiť v nedeľu do polnoci
Na snímke pápež František a bratislavský arcibiskup a predseda Konferencie biskupov Slovenska (KBS) Stanislav Zvolenský. Foto: TASR

Záujemcovia o podujatia, na ktorých bude v nasledujúcich dňoch Svätý Otec František, majú v nedeľu (12. 9.) poslednú možnosť prihlásiť sa. Registráciu pre plne očkovaných uzavrú o polnoci z nedele na pondelok 13. septembra.

Ako pre TASR v nedeľu potvrdil hovorca Konferencie biskupov Slovenska Martin Kramara, počet prihlásených ľudí sa blíži k 100 000. Prihlásiť sa je možné do Šaštína, Prešova a Košíc.

Bez registrácie sa záujemcovia na verejné podujatia spojené s návštevou pápeža Františka na Slovensku nedostanú. Registráciu do OTP sektorov organizátori uzavreli počas týždňa.

Maily so vstupenkami posielajú postupne

Vstupenky na podujatia s pápežom Františkom na Slovensku sa posielajú postupne. Konferencia biskupov Slovenska (KBS) prosí preto záujemcov o trpezlivosť, netreba sa obávať, že by neprišli.

V prípade, že záujemcovia o účasť na podujatí s pápežom dostali potvrdenie o zaočkovanosti, čakajú na vstupenku s QR kódom. Viacerí však upozorňovali, že ju dosiaľ nedostali.

Polícia odporúča mať vstupenku vytlačenú


Polícia odporúča návštevníkom podujatí s pápežom vstupenku. Zároveň upozorňuje, že na vstup je potrebný aj občiansky preukaz. Kovové predmety treba mať na jednom mieste.

 „Vstupenku na podujatie majte pripravenú, odporúčame vám ju mať vytlačenú. Mobil sa vám môže vybiť alebo pokaziť. Na vstup na podujatie budete potrebovať aj občiansky preukaz, v žiadnom prípade si ho nezabudnite doma,“ uviedla hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Bárdyová. Návštevníkov upozornila, aby si nebrali so sebou zakázané predmety. 

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko