Na hlavný obsah

Na D1 sa prevrátil kamión, diaľnica je už prejazdná

Poľský vodič mal v krvi 1,46 promile.

Na diaľnici D1 pred Sencom v smere z Trnavy havaroval v stredu (27. 10.) kamión. Informovala o tom na twitteri Zelená vlna RTVS. Zrána odporúčala obchádzku po starej ceste už od Trnavy.

„Kolóny sú na diaľnici a už aj na obchádzkach – zdržíte sa takmer dve hodiny, nezabúdajte na uličku záchrany,“ písala Zelená vlna. Polícia krátko pred 11.00 h informovala, že diaľnica je už prejazdná.

„Krátko pred 10.30 h bola diaľnica D1, na ktorej sa od skorých ranných hodín vykonávali potrebné úkony súvisiace s odstraňovaním následkov dopravnej nehody a jej dokumentovaním, plne sprejazdnená,“ napísali bratislavskí policajti na sociálnej sieti.

K nehode došlo krátko po 4.00 h. „Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k prevráteniu kamióna zn. Volvo, pričom pri prevráteniu došlo k poškodeniu stredových zvodidiel a vysypaniu nákladu z tohto kamióna,“ uviedla polícia.

Dodala, že poľský vodič mal v krvi 1,46 promile. „Vodič – štátny občan Poľska, bol obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný z dôvodu vykonávania ďalších potrebných úkonov na príslušné policajné oddelenie. K zraneniu osôb v súvislosti s touto nehodou nedošlo,“ doplnili policajti.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny