Na hlavný obsah

Policajti zastavili trikrát za deň to isté auto, zakaždým nafúkal iný vodič

Išlo o troch ukrajinských šoférov.

Policajti zastavili trikrát za deň to isté auto, zakaždým nafúkal iný vodič
Ilustračné foto - policajné kontroly a alkohol tester. Foto: TASR

Počas uplynulej soboty (23. 10.) zastavila polícia v priebehu dňa v Bratislave a jej okolí trikrát to isté auto v rôznych časoch. Pri každej kontrole sedel za volantom iný vodič pod vplyvom alkoholu. O kurióznom prípade informovala bratislavská polícia v pondelok (25. 10.) na facebooku.

Dodala, že zakaždým išlo o osobu ukrajinskej národnosti. Prvýkrát zastavili policajti vozidlo pred 9.30 h na Púchovskej ulici v okrese Bratislava III. Tridsaťtriročný vodič mal v krvi 1,5 promile alkoholu. „Vodič bol obmedzený na osobnej slobode a po vykonaní potrebných úkonov umiestnený v cele policajného zaistenia,“ napísala polícia.

To isté vozidlo zastavili príslušníci polície o 18.00 h na Viničianskej ulici. „Vodič na seba upozornil štýlom jazdy, ktorá vzbudila u policajtov podozrenie, že môže byť pod vplyvom alkoholu,“ skonštatovali policajti s tým, že 21-ročný vodič z Ukrajiny mal 2,23 promile.

Krátko pred 19.05 h zastavili do tretice to isté auto. Za volantom tentoraz sedel 28-ročný vodič ukrajinskej národnosti, ktorý nafúkal najviac spomedzi všetkých – mal v sebe 3,37 promile.

„Po vykonaní potrebných úkonov sa tento vodič pridal k svojim dvom predchodcom v cele policajného zaistenia. Všetkým trom nezodpovedným vodičom bolo vznesené obvinenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ informovala polícia.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny