Na hlavný obsah

Washington nezaváhal proti trápiacej sa Arizone

Carolina a Florida stále neprehrali.

Washington nezaváhal proti trápiacej sa Arizone
Foto zo zápasu hokejovej NHL Washington Capitals - Arizona Coyotes, vľavo slovenský obranca Martin Fehérváry. Foto: SITA/AP

Hokejisti Arizony sa ani v ôsmom zápase novej sezóny zámorskej NHL nedočkali víťazstva. V noci na sobotu prehrali Coyotes na ľade Washingtonu 0:2, domáci strelili oba góly v záverečnej tretine.

V drese Capitals odohral 14:30 min slovenský obranca Martin Fehérváry, zaznamenal dva strelecké pokusy.

Rovnako dlhú sériu prehier ako Arizona ťahá aj Chicago, ktoré podľahlo Caroline 3:6. Tri kanadské body za gól a dve asistencie si pripísal obranca „hurikánov“ Anthony DeAngelo.

Dallas nestačil doma na Ottawu, ktorej podľahol 1:4. Zápas nevyšiel slovenskému obrancovi Stars Andrejovi Sekerovi. Hostia pri jeho vylúčení otvorili skóre a potom bol Sekera pri všetkých troch ďalších inkasovaných góloch. Na ľade strávil 12 minút a 15 sekúnd a zaznamenal tri mínusové body.

Florida pokračuje v úspešnom ťažení, keď vyhrala aj ôsmy zápas v novej sezóne. Panthers zvíťazili na ľade Detroitu 3:2 po predĺžení. „Panteri“ hrali prvýkrát bez trénera Joela Quennevillea, ktorý odstúpil po afére so sexuálnym obťažovaním Kyelea Beacha z roku 2010 v Chicagu. Tím premiérovo viedol Andrew Brunette.

Hráči Vegas síce neudržali v tretej časti trojgólové vedenie 4:1, ale napokon zdolali Anaheim 5:4 po nájazdoch. V nich rozhodol Jevgenij Dadonov a Golden Knights natiahli víťaznú sériu na tri zápasy.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport