Na hlavný obsah

Antal Németh už nie je trénerom Dunajskej Stredy, klub s ním rozviazal kontrakt

Nový tréner zatiaľ nie je známy.

Antal Németh už nie je trénerom Dunajskej Stredy, klub s ním rozviazal kontrakt
Na snímke bývalý tréner DAC Dunajská Streda Antal Németh.

Účastník slovenskej najvyššej futbalovej súťaže Fortuna ligy FC DAC 1904 Dunajská Streda ukončil spoluprácu s maďarským trénerom Antalom Némethom. Klub sa tak rozhodol po domácej prehre v ostatnom ligovom kole na domácej pôde proti Seredi. Oficiálne o tom informoval na svojom webe.

Németh prišiel do Dunajskej Stredy v júli 2020 ako asistent nemeckého kouča Bernda Storcka. Po skončení jeho pôsobenia v apríli tohto roku viedol tím od začiatku novej sezóny Németh.

DAC patril po minulej sezóne k ašpirantom na titul, no výsledky mužstva z juhu Slovenska sú zatiaľ sklamaním pre jeho fanúšikov. Po 14 kolách je Dunajská Streda piata, pričom prehrala napríklad s Liptovským Mikulášom a dvakrát so Sereďou.

„Bol 27. trénerom nášho klubu v najvyššej súťaži a žlto-modrých viedol v 23 súťažných stretnutiach (19 vo Fortuna lige, 2 v Európskej konferenčnej lige a 2 v Slovnaft Cupe). Dosiahol v nich bilanciu 11-5-7,“ uviedol klub. Mužstvo pri najbližších tréningoch povedú zvyšní členovia trénerského tímu, meno Némethovho nástupcu klub oznámi neskôr.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport