Na hlavný obsah

Černákova Tampa zdolala Washington, Draisatl hviezdil proti Seattlu

Fehérváry nebodoval.

Černákova Tampa zdolala Washington, Draisatl hviezdil proti Seattlu
Na ilustračnej snímke hokejisti Tampa Bay Lightning. Foto: TASR/AP

Hokejisti Tampy Bay zdolali v noci na utorok (2. 11.) v zámorskej NHL Washington 3:2. Capitals utrpeli prvú prehru v riadnom hracom čase v tejto sezóne, bodovo vyšli naprázdno po ôsmich zápasoch. Hráči Lightning po slabšom rozbehu vybojovali tretiu výhru za sebou, Anthony Cirelli k nej prispel gólom a dvomi asistenciami.

Slovenský obranca Erik Černák odohral v drese obhajcu Stanleyho pohára 22:11 minút, pripísal si jeden strelecký pokus, dva plusové body a rozdal až šesť bodyčekov – najviac zo všetkých hráčov na ľade. Vyhlásili ho za tretiu hviezdu stretnutia. Jeho krajan Martin Fehérváry si počas 16:34 min. zapísal dve strely, jednu mínusku a štyri „hity“.

Chicago sa na desiaty pokus dočkalo prvého víťazstva v sezóne, keď zdolalo doma Ottawu 5:1. Hrdinom duelu bol Patrick Kane, ktorý sa zaskvel hetrikom a pridal aj jednu asistenciu. Tridsaťdvaročný krídelník tak parádne oslávil návrat do zostavy Blackhawks po tom, ako v vynechal štyri zápasy pre problémy s koronavírusom.

Edmonton si poradil s nováčikom zo Seattlu 5:2, Leon Draisaitl sa podieľal na víťazstve dvomi gólmi a dvomi asistenciami.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport