Na hlavný obsah

Chára asistoval, Islanders prehrali. Kane dosiahol métu 1 100 bodov

New Jersey zaradilo Studeniča na waiver listinu.

Chára asistoval, Islanders prehrali. Kane dosiahol métu 1 100 bodov
Gólman Minnesoty Wild Kaapo Kahkonen zasahuje v zápase s New Yorkom Islanders. Foto: SITA/AP

Hokejisti Minnesoty zvíťazili v noci na pondelok (8. 11.) v domácom zápase NHL nad New Yorkom Islanders 5:2. Hosťom nestačila ani asistencia slovenského obrancu Zdena Cháru, druhá v sezóne. Chára odohral takmer 18 minút a do štatistík si zapísal aj jednu zblokovanú strelu.

„V tretej tretine na nás vybehli. Boli pohyblivejší a rýchlejší. My sme sa uspokojili s vedením a prestali sme hrať. Nehrali sme tak ako vieme. Musíme sa z toho poučiť, vonku sa hrá inak,“ povedal Chára.

Chicago s novým trénerom Derekom Kingom zvíťazilo v domácom stretnutí nad Nashvillom 2:1 po predĺžení. V extračase o tom rozhodol Alex DeBrincat, po prihrávke Patricka Kanea, ktorý tak zaknihoval 1 100. bod v profilige.

Vancouver doma zdolal Dallas 6:3, v bránke Canucks nebol Slovák Jaroslav Halák, v drese hostí nehral obranca Andrej Sekera.

New Jersey zaradilo Studeniča na listinu nechránených hráčov

Vedenie New Jersey Devils v nedeľu (7. 11.) zaradilo slovenského útočníka Mariána Studeniča na waiver listinu nechránených hráčov. Bude na nej k dispozícii ostatným tímom profiligy.

Ak si ho z nej nikto nestiahne, očakáva sa, že „diabli“ ho pošlú do farmárskej Uticy v AHL. Studenič odohral v tejto sezóne za prvý tím New Jersey päť zápasov, v ktorých nebodoval.

Na waiver listine sa v tejto sezóne už objavil aj útočník Richard Pánik, ktorý aktuálne pôsobí na farme New Yorku Islanders v Bridgeporte v AHL.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport