Na hlavný obsah

Dopravná nehoda pri Nových Zámkoch si vyžiadala dve obete

Tri osoby previezli do nemocnice.

Medzi obcami Komjatice a Šurany v okrese Nové Zámky došlo v piatok (12. 11.) k dopravnej nehode. Zrazili sa dve osobné vozidlá a kamión. Nehoda si vyžiadala dvoch mŕtvych a troch zranených. Na mieste zasahujú hasiči. Informoval o tom Hasičský a záchranný zbor (HaZZ) na facebooku.

Nehoda sa stala na štátnej ceste I/64 medzi Komjaticami a Šuranmi. „Hasiči poskytli zraneným predlekársku prvú pomoc, zakliesnené osoby vyslobodili z vozidiel pomocou hydraulického zariadenia a na havarovaných vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia,“ napísal HaZZ.

„Následkom nehody utrpeli dve osoby zranenia, ktorým na mieste podľahli. Tri osoby utrpeli zranenia rôzneho rozsahu a boli prevezené do nemocnice,“ doplnili v statuse s tým, že štátna cesta je v spomenutom úseku uzavretá.

Nitrianska krajská polícia na sociálnej sieti spresnila, že o život prišiel 36-ročný vodič a jeho 33-ročná spolujazdkyňa. Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina tejto tragédie sú aktuálne predmetom vyšetrovania.

„Vodič osobného vozidla VW Passat pravdepodobne plynule prešiel do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s nákladným vozidlom a následne s okoloidúcim vozidlom Suzuki Vitara,“ informovali policajti.

Dodali, že podľa ich prvotných informácií bola príčinou nedostatočného venovania sa jazde obsluha mobilu.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny