Na hlavný obsah

Muž zaútočil v centre Bratislavy mačetou na iného muža

Polícia ho zadržala.

V bratislavskom Starom Meste zaútočil 31-ročný Lukáš z Bratislavy mačetou na iného muža. K incidentu došlo v nedeľu (31. 10.) večer. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

K incidentu došlo na Bezručovej ulici. Muž mal bezdôvodne napadnúť iného muža, najskôr slovne a následne mačetou. Po útoku mal z miesta utiecť v smere do centra mesta. Policajné hliadky okamžite po prijatí oznámenia začali prehľadávať centrum Bratislavy.

„Krátko pred 19.15 h sme prijali ďalšie oznámenie, v zmysle ktorého sa mal v blízkosti zastávky MHD na Šafárikovom námestí pohybovať muž s mačetou v ruke, ktorý mal pôsobiť nepríčetne,“ uviedla polícia.

Hliadky muža do pár minút od prijatia oznámenia zadržali a obmedzili na osobnej slobode. K zraneniu iných osôb nedošlo, muž bol eskortovaný na príslušné policajné oddelenie.

Poverený príslušník PZ vzniesol v tejto súvislosti obvinenie z trestného činu výtržníctva 31-ročnému Lukášovi z Bratislavy. V prípade preukázania viny pred súdom hrozí obvinenému trest odňatia slobody až na tri roky.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko