Na hlavný obsah

Vlhová skončila v obrovskom slalome v Courcheveli na piatom mieste

V utorok skončila celkovo na štvrtom mieste.

Vlhová skončila v obrovskom slalome v Courcheveli na piatom mieste
Slovenská lyžiarka Petra Vlhová na štarte 1. kola obrovského slalomu Svetového pohára vo francúzskom stredisku Courchevel. Foto: TASR/AP

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová obsadila v stredu (22. 12.) v druhom obrovskom slalome Svetového pohára vo francúzskom Courcheveli piate miesto. Prvenstvo si vybojovala Švédka Sara Hectorová.

Na druhom mieste skončila Američanka Shiffrinová s odstupom 0,35 sekundy a tretie miesto obsadila Talianka a obhajkyňa malého krištáľového glóbusu v disciplíne obrovského slalomu z vlaňajšej sezóny Marta Bassinová s mankom 0,60 sekundy.

Prvé kolo

Po prvom kole bola Slovenka Vlhová priebežne tiež na piatom mieste so stratou 0,59 sekundy pred prvou Hectorovou. Francúzska Tessa Worleyová bola na priebežnom druhom mieste s odstupom 0,11 sekundy. Tretia skončila Shiffrinová so stratou 0,34 sekundy.

V utorkovom (21. 12.) obrovskom slalome sa Vlhová umiestnila na štvrtom mieste. Preteky vyhrala Shiffrinová s náskokom 0,86 sekundy pred Hectorovou a 1,08 sekundy pred Švajčiarkou Michelle Gisinovou.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport