Na hlavný obsah

Vladimír Weiss zostáva trénerom Slovana Bratislava

Hovorilo sa o ňom ako o kandidátovi na reprezentačného trénera.

Vladimír Weiss zostáva trénerom Slovana Bratislava
Na snímke hlavný tréner Slovana Vladimír Weiss st. Foto: TASR

Vladimír Weiss st. bol podľa mnohých kandidátom číslo 1 na post trénera slovenskej futbalovej reprezentácie, ktorý po nevydarenej kvalifikácii MS 2022 možno opustí Štefan Tarkovič. Lenže toto črtajúce sa spojenie sa zrejme neuskutoční.

Jeden z najúspešnejších trénerov histórie slovenského futbalu pokračuje na lavičke ŠK Slovan Bratislava. Potvrdilo to v stredu (29. 12.) vedenie slovenského majstra.

Weiss priviedol v jesennej časti Fortuna ligy 2021/2022 ŠK Slovan Bratislava k prvému miestu v tabuľke a v Európskej konferenčnej lige si s tímom solídne počínal v skupinovej fáze. Podľa vlastných slov sa do reprezentácie netlačil, rovnako ako sa netlačil na pozíciu šéfa lavičky v Slovane. Na nej napokon zotrvá aj naďalej.

„Chceme informovať futbalovú verejnosť aj našich priaznivcov a ukončiť debaty či špekulácie. Aj naďalej bude naším hlavným trénerom Vladimír Weiss st., ktorý pokračuje v Slovane Bratislava a nikam neodchádza,“ uviedol generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík.

Tešíme sa, že naša spoločná misia môže pokračovať, a budeme ďalej pracovať na naplnení našich cieľov. Spoločne ideme zabojovať o štvrtý majstrovský titul v rade. Naším cieľom bude aj čo najlepšia príprava na pohárovú Európu, kde by sme radi nadviazali na to, čo sme dosiahli v tejto sezóne. Verím, že teraz sa už budeme môcť spolu s trénerom v pokoji koncentrovať na zimnú prípravu a výzvy, ktoré nás čakajú,“ dodal Kmotrík.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport