Na hlavný obsah

New Jersey natiahlo šnúru prehier, Tatar sériu bez bodu

Calgary s Ružičkom zdolalo Vancouver.

New Jersey natiahlo šnúru prehier, Tatar sériu bez bodu
Na snímke brankár New Jersey Devils Jon Gillies. Foto: SITA/AP

Hokejisti New Jersey so slovenským útočníkom Tomášom Tatarom podľahli v noci na nedeľu (30. 1.) v NHL domácej Caroline 1:2 a pripísali si štvrtú prehru za sebou. Oporou Hurricanes bol fínsky brankár Antti Raanta, ktorý vo svojom prvom štarte od 1. januára zneškodnil 24 súperových striel.

Tatar odohral za Devils 12:02 min. a zaznamenal jeden mínusový bod. Slovenský krídelník natiahol šnúru bez bodu na osem zápasov, naposledy bodoval 6. januára proti Columbusu. Jeho krajania Christián Jaroš a Marián Studenič sa nedostali do zostavy New Jersey.

Hráči Calgary zdolali rivala z Vancouveru 1:0 pp, o ich víťazstve rozhodol Johnny Gaudreau v 29. sekunde predĺženia. Slovenský útočník Adam Ružička odohral ako center štvrtého útoku Flames 8:09 min. bez bodového zisku. Brankár Canucks Jaroslav Halák bol na striedačke.

Dvojnásobný obhajca trofeje Tampa Bay bez zraneného slovenského obrancu Erika Černáka prehral doma s Vegas 2:3 po nájazdoch. Vydarenú premiéru v drese Edmontonu zažil Evander Kane, ktorý gólom pomohol k suverénnemu víťazstvu Oilers v Montreale 7:2.

Tridsaťročný útočník, ktorý sa po nedávnom ukončení zmluvy zo stany San Jose ako voľný hráč upísal „olejárom“ do konca sezóny, otvoril už v 12. minúte skóre stretnutia.

Toronto aj zásluhou hetriku Michaela Buntinga triumfovalo na ľade Detroitu 7:4. Anaheim vyhral v Ottawe 2:1, víťazný gól strelil v 44. minúte Troy Terry. Ducks si pripísali štvrté víťazstvo v uplynulých piatich dueloch.

Philadelphia zdolala Los Angeles 4:3 po predĺžení a ukončila sériu trinástich prehier. O rozhodujúci gól sa postaral v 63. minúte Scott Laughton.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport