Na hlavný obsah

New Jersey zdolalo Washington, Pittsburgh ťahá osemzápasovú víťaznú šnúru

Rangers si doma poradili s Tampou.

New Jersey zdolalo Washington, Pittsburgh ťahá osemzápasovú víťaznú šnúru
Foto zo zápasu NHL New Jersey Devils - Washington Capitals. Foto: SITA/AP

Hokejisti New Jersey v zostave so slovenským útočníkom Mariánom Studeničom zvíťazili v stretnutí zámorskej NHL na ľade Washingtonu 4:3 po predĺžení.

V zápase sa z trojice slovenských korčuliarov napokon predstavil iba jeden – Studeničov spoluhráč Tomáš Tatar a obranca domácich Capitals Martin Fehérváry nehrali, pretože sú v karanténe.

Devils vyhrali tretí zápas za sebou, rozhodol o tom v predĺžení švajčiarsky útočník Nico Hischier. Studenič nebodoval, odohral 13:29 min a na bránku lídra Východnej konferencie vyslal jednu strelu.

New York Rangers zvíťazil doma nad Tampou Bay Lightning 4:0. Na triumfe sa podieľal hetrikom švédsky útočník Mika Zibanejad, tri asistencie zaznamenal Chris Kreider.

Slovenský obranca hostí Erik Černák strávil na ľade 18:34 minút a do štatistík si pripísal jednu strelu na bránku a päť hitov. Do zostavy Tampy sa vrátil po takmer mesačnej pauze zavinenej zranením.

Boston dosiahol druhé víťazstvo po sebe, keď triumfoval na ľade Detroitu 5:1 a preskočil ho v tabuľke Východnej konferencie. Pittsburgh zdolal v prestrelke San Jose 8:5, Bryan Rust sa podieľal na triumfe tromi gólmi a dvoma asistenciami, hetrik dosiahol aj jeho spoluhráč Evan Rodrigues. Penguins natiahli víťaznú sériu na osem zápasov.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport