Na hlavný obsah

Poľský fotograf po zápase ME v hádzanej v Bratislave ukradol mikrofón maďarskej televízie

Policajti ho stíhajú na slobode.

Poľský fotograf po zápase ME v hádzanej v Bratislave ukradol mikrofón maďarskej televízie
Na snímke Zimný štadión Ondreja Nepelu pred zápasom hádzanárskeho európskeho šampionátu 2022 medzi Poľskom a Nemeckom. Foto: TASR

Policajti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru SR Bratislava II riešia kurióznu krádež, ku ktorej došlo v nedeľu (16. 1.) po skončení zápasu hádzanárskych majstrovstiev Európy na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Informovala o tom Polícia SR na sociálnej sieti.

„Podľa doterajších informácií mal obvinený odcudziť priestorový mikrofón zn. Schoeps položený na stoličke v statickom držiaku. Škoda, ktorá vznikla krádežou tohto mikrofónu, ktorú spôsobil maďarskej televíznej spoločnosti, vyčíslili na 1 944 eur,“ priblížila polícia.

Obvinený je 47-ročný profesionálny fotograf z Poľska, ktorého v pondelok (17. 1.) policajti zadržali na zimnom štadióne a za účelom vykonania potrebných úkonov ho eskortovali na policajnú stanicu. „Po ich vykonaní, ako aj po vznesení obvinenia, bol muž prepustený na slobodu,“ dodala polícia. Poliaka v súčasnosti stíhajú na slobode.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko