Na hlavný obsah

Pri Martine havarovala sanitka i hasiči, ktorí k nehode smerovali

Traja ľudia utrpeli zranenia.

Pri Martine havarovala sanitka i hasiči, ktorí k nehode smerovali
Havarované vozidlá záchrannej služby a hasičského zboru. Foto: Polícia SR - Žilinský kraj/koláž RTVS

V okrese Martin došlo v piatok (7. 1.) k dvom dopravným nehodám. Najskôr sa v Príbovciach zrazilo vozidlo Záchrannej zdravotnej služby s iným autom, neskôr havarovali aj hasiči, ktorí smerovali k nehode sanitky. Na sociálnej sieti o tom informovala žilinská krajská polícia.

Hmotnú škodu z oboch nehôd predbežne vyčíslili na vyše 50 000 eur. Pri prvej z dopravných nehôd utrpeli dvaja spolujazdci z vozidla Volkswagen aj prevážaný pacient v sanitke predbežne ľahké zranenia. Alkohol u vodičov zistený nebol.

Ako ozrejmila krajská polícia, k uvedenej dopravnej nehode smerovali za použitia zvukových a svetelných výstražných znamení hasiči.

„Pri predchádzaní stojacich vozidiel v katastri obce Košťany nad Turcom, okres Martin im do jazdnej dráhy z doposiaľ presne nezistených príčin vošlo osobné motorové vozidlo Škoda. Následne došlo k zrážke vozidiel a hasičské vozidlo skončilo prevrátené mimo vozovky. Pri dopravnej nehode k zraneniu osôb nedošlo. Alkohol u vodičov vykonanými dychovými skúškami zistený nebol,“ priblížila polícia.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny