Na hlavný obsah

Uprostred Spišskej Novej Vsi sa prepadla cesta, úsek museli uzavrieť

Porucha sa stala na vodovodnom potrubí.

V Spišskej Novej Vsi sa uprostred mesta prepadla cesta. Príčinou bola havária na vodovodnom potrubí. Vodári sa okamžite pustili do jej opravy. Frekventovaný úsek však z bezpečnostných dôvodov v oboch smeroch uzavreli.

Cesta sa prepadla na Mlynskej ulici v Spišskej Novej Vsi. Jej správcom je Košický samosprávny kraj (KSK).

„Došlo k poruche na vodovodnom potrubí, ktoré napája centrum mesta a sídlisko. Došlo k zboreniu podložia, a tým pádom sa preborila celá cesta,” vysvetlil Pavol Bečarik (SNS), primátor Spišskej Novej Vsi.

Pozrite si celú reportáž RTVS:

„My takéto veci predvídať nevieme. Bežne sa to nestáva. Okamžite sme v spolupráci s políciou označili tento úsek, aby sa nestalo nejaké nešťastie. Hneď sme riešili odklonenie dopravy, uzavretie úseku,” uviedol vedúci strediska Správy ciest KSK v Spišskej Novej Vsi Vladimír Baloga.

“Keď autobusy a nákladné autá musia prechádzať tou Československej armády, tak to je tam veľmi zlé. Je to úzka cesta a ťažko sa prechádza,” povedal pre RTVS taxikár.

O túto cestu sa stará Správa ciest KSK, no keďže sa porucha stala na vodovodnom potrubí, finančné náklady na jej opravu zaplatí Podtatranská vodárenská spoločnosť.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny