Na hlavný obsah

Vallo bude opätovne kandidovať na primátora Bratislavy

Team Vallo sa mení na Team Bratislava.

Vallo bude opätovne kandidovať na primátora Bratislavy
Na snímke bratislavský primátor Matúš Vallo. Foto: TASR

Primátor Bratislavy Matúš Vallo v utorok (25. 1.) oznámil, že v tohtoročných komunálnych voľbách bude chcieť obhájiť svoj post a opätovne kandidovať na šéfa hlavného mesta. Jeho Team Vallo sa taktiež mení na mestskú stranu Team Bratislava.

„Sme odhodlaní pokračovať v tom, čo pre mesto robíme a urobiť ešte omnoho viac. Vieme však aj to, že sme mnohým silným hráčom v meste sme skrížili plány a budú sa snažiť Bratislavu vrátiť do starých koľají. Preto profesionalizujeme a posilňujeme aj náš team,“ napísal bratislavský primátor na facebooku.

Ambíciou Teamu Bratislava bude podľa Valla kandidovať v komunálnych voľbách do mestského zastupiteľstva, miestnych zastupiteľstiev, do vyššieho územného celku a na posty niektorých starostov. Podpisy na vznik strany začnú zbierať už v najbližších dňoch.

„Podarilo sa nám udržať mesto v atmosfére spolupráce, vďaka tomu sme dokázali presadiť veľa dôležitých zmien pre rozvoj nášho mesta. Od najväčších, na ktoré treba veľa peňazí, až po detaily, ktoré je možné každodenne vidieť v uliciach,“ povedal Vallo.

„Máme pripravené nové nápady, novú energiu a nové veci, ktoré vieme ponúknuť nášmu mestu,“ doplnil.

Vallo, ktorý je primátorom Bratislavy od roku 2018, zatiaľ nemá protikandidáta v komunálnych voľbách 2022. Okrem neho totiž zatiaľ nikto ďalší neohlásil kandidatúru.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny