Na hlavný obsah

Andrej Danko má covid. Je to šialená choroba, tvrdí

Tým, ktorí ochorenie prekonali, vyjadril úctu.

Andrej Danko má covid. Je to šialená choroba, tvrdí
Na snímke Andrej Danko (SNS). Foto: TASR

Bývalý predseda parlamentu Andrej Danko (SNS) má covid. „Je to šialená choroba. Vyjadrujem obrovskú úctu každému, kto to prekonal,“ uviedol v tlačovej správe.

Politik tvrdí, že chápe beznádej ľudí, ktorí nevedia, aké lieky by mali pri covide užívať. Uviedol, že sa liečil Ivermektínom a liekom Isonoprinosine. V tlačovej správe opisuje, že sa cítil veľmi zle „a tri dni ledva prežíval“.

„Nikdy som nepovedal, kto sa má alebo nemá očkovať. Nech sa každý rozhodne slobodne. To, čo mi vadí, že dva roky nie je systém pre pacientov. Ja som sa vynašiel cez kamarátov, ale čo majú robiť ľudia, ak nemajú to šťastie,“ napísal na sociálnej sieti.

Predseda SNS znovu kritizoval Petra Pellegriniho a Hlas-SD. „Som nahnevaný, pretože v tomto stave som bezbranne pozeral relácie, kde Hlas-SD v protekčnom mediálnom priestore klame. Peter aj kvôli tebe a Kmecovi tu budú americké vojská, kvôli tvojej politike a bratríčkovaniu sa s prezidentkou,“ napísal Danko.

Pozitívny test na koronavírus mali v posledných dňoch aj ministerka investícií Veronika Remišová (Za ľudí) minister vnútra Roman Mikulec (OĽANO) či hlavný hygienik Ján Mikas.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko