Na hlavný obsah

Ďalší prípad násilia medzi mladými. Tínedžerky sa bili, rovesníci sa len prizerali

Video sa dostalo až do médií.

Po šikane v Miloslavove rieši polícia ďalšie násilie medzi mladými. V okrese Žiar nad Hronom sa pobili dve mladé dievčatá. Incident sa odohral pred očami ďalších tínedžerov. Video z neho sa objavilo aj na internete.

V obci Prestavlky pri Žiari nad Hronom sa približne o rok staršie dievča surovo pustilo do mladšej tínedžerky. Nechýbali päste, kopance ani pokriky a povzbudzovanie útočníčky od okolostojacich mladých ľudí, ktorí sa potýčke ani nesnažili zabrániť.

Pozrite si celú reportáž RTVS:

Video sa postupne šírilo sociálnymi sieťami, až sa dostalo v týchto dňoch do médií. Incident sa udial zhruba pred dvoma týždňami pred pohostinstvom, správa šokovala aj samotného starostu obce Jána Abraháma (Hlas-SD).

„Je trošku namieste sa zamyslieť nad tým, že čo dve 15-ročné dievčatá v piatok po 10.00 h robia 15 kilometrov od domu, sú pod vplyvom alkoholu a bijú sa. Pri bitke sa nachádzali aj traja chlapci, dvaja z našej obce. Nie je namieste, aby chlapci podporovali, skandovali a smiali sa na tom, keď sa bijú dve 15-ročné dievčatá,“ vyjadril sa k tejto téme.

Psychológ konštatuje, že nejde o ojedinelý prípad násilia – v poslednej dobe narastajú. Pritom agresia dievčat v porovnaní s chlapcami nie je výnimkou.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny