Na hlavný obsah

Matriky hlásia nápor snúbencov. Svoje áno si chcú povedať v deň s magickým dátumom

Február ponúka už tretí zaujímavý dátum.

Matriky v našich mestách hlásia nápor snúbencov. Svoje áno si chcú povedať pre nich v magický deň s dátumom zložených zo šiestich dvojok. Aktuálny mesiac ponúka už tretí zaujímavý dvojkový dátum. Záujem o sobáš niekde prekonal aj tradične silné soboty v lete.

22.2.2022 je dátum, ktorý si zvolili pre vstup do manželského života mnohé páry.

Nevesty v bielych šatách s partnermi očakávajú, na túto dobu pomerne vo veľkom počte, aj pred mestským úradom v Trenčíne.

Pozrite si celú reportáž RTVS:

„Kým teraz v sobotu bola táto obradná miestnosť prázdna, nekonal sa ani jeden sobáš, v utorok 22.2.2022 tu bude 7 sobášov, takže dátum pravdepodobne láka. My len dúfame že bude pre všetkých šťastný,“ hovorí Erika Ságová, hovorkyňa mesta Trenčín.

Nezvyčajne veľký záujem o utorkovú (22. 2.) svadbu hlási aj Bratislava. Napríklad časť Staré Mesto eviduje 12 žiadostí o sobáš, pričom maximálny počet je 10 aj to zväčša v sobotu.

Správkyňa portálu o numerológii hodnotí dátum zložený zo šiestich dvojok pozitívne.

„Môžeme hovoriť aj o šťastnom dátume, v prvom rade tým, že je tam dvojka a manželský pár je pár ako dvojka. Zároveň vlastne 22 je 2+2 a to je 4, to je stabilita, istota a domov,“ vysvetľuje Zlatica Mokráňová, správkyňa portálu Numerologia.sk.

Či dátum zaujal aj ľudí, ktorí si svoj sľub povedia v kostoloch, nie je jasné. Štatistiku o magických dátumoch nevedú.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko