Na hlavný obsah

Robert Döme už nie je trénerom hokejistov Slovana, nahradí ho Podkonický

Druhý tím tabuľky prehral s posledným Liptovským Mikulášom.

Robert Döme už nie je trénerom hokejistov Slovana, nahradí ho Podkonický
Na snímke bývalý tréner HC Slovan Bratislava Robert Döme. Foto: TASR

Vedenie slovenského hokejového klubu HC Slovan Bratislava v pondelok (21. 2.) prepustilo hlavného trénera Roberta Dömeho po nedeľňajšej (20. 2.) prehre s posledným mužstvom tabuľky Tipos extraligy MHk 32 Liptovský Mikuláš 3:4 pp a sn.

Mužstvo povedie v tréningovom procese, ako aj v najbližšom zápase z pozície hlavného trénera Andrej Podkonický, ktorý sa vracia z úspešného olympijského turnaja v Pekingu.

„Vzájomná dôvera s vedením klubu sa naštrbila už na prelome rokov po dvoch prehrách s Novými Zámkami. Včerajšia prehra s posledným tímom tabuľky bola už len tou povestnou kvapkou v pohári. Osobne mi to je ľúto, ale takto sa náš klub so svojím kádrom a možnosťami nesmie prezentovať, obzvlášť nie v jubilejnej storočnicovej sezóne. Mužstvu potrebujeme dať nový impulz, kým ešte nie je neskoro, aby sme sa reálne mohli uchádzať o splnenie najvyšších cieľov. Preto sme po dohode s akcionármi pristúpili k zmene na poste hlavného kouča,“ povedal pre klubový web generálny manažér HC Slovan Bratislava Maroš Krajči.

Po Dömem sa na pozíciu hlavného trénera posunie Andrej Podkonický. Zápasovú premiéru si odkrúti v piatok 25. februára na ľade HC ’05 Banská Bystrica. V priebehu najbližších dní bude manažment klubu fanúšikovskú verejnosť informovať o tom, či súčasný realizačný tím ešte doplní o ďalšieho odborníka.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport