Na hlavný obsah

V Bratislave zadržali mladíkov, ktorí vo vrecku prenášali väčšie množstvo marihuany

Jedného z nich chcú policajti stíhať väzobne.

Policajná hliadka v utorok (1. 2.) našla pri kontrole u dvoch mladíkov na Ondavskej ulici v bratislavskom Ružinove väčšie množstvo marihuany, ktoré prenášali v plastovom vrecku od koláčikov. Informovala o tom Polícia SR z Bratislavského kraja na sociálnej sieti.

Policajti z hliadky Obvodného oddelenia Policajného zboru (PZ) Ružinov – Západ spozorovali v utorok popoludní dvoch mladých mužov, ktorí po tom, ako si všimli policajtov, položili podozrivé vrecko na múrik stojiska kontajnerov a zrýchleným krokom sa snažili z miesta ujsť. Policajti ich zastavili, jeden z mladíkov sa priznal k vlastníctvu vrecka a aj im ho odovzdal.

Expertízne skúmanie potvrdilo, že ide o sušenú marihuanu. „Policajti mladíkov obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na policajné oddelenie, kde s nimi vykonali ďalšie potrebné úkony. Obvineniu zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi, čelia 21-ročný Šimon B. a 21-ročný Richard K., obaja z Bratislavy,“ priblížila polícia.

Jedného z nich prepustili na slobodu, v prípade druhého vyšetrovateľ podal návrh na väzobné stíhanie.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny