Na hlavný obsah

Dopravná nehoda pri Prievidzi si vyžiadala dva životy a viacero zranených

Úsek je neprejazdný.

Dopravná nehoda pri Prievidzi si vyžiadala dva životy a viacero zranených
Na ilustračnej snímke policajné auto. Foto: RTVS

Zrážka dvoch osobných áut a autobusu v piatok (25. 3:) po 20.00 h za Prievidzou si vyžiadala dvoch mŕtvych a viacero zranených. Potvrdil to hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

„Nehodu neprežili dvaja ľudia z jedného z osobných áut. V ďalšom osobnom aute utrpeli ľudia ľahšie zranenia. V autobuse sa v čase zrážky viezlo 16 ľudí, z toho 14 sa zranilo ľahko a traja vrátane vodiča ťažko,“ uviedol Petrík.

Na mieste podľa neho zasahovali desiati príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Prievidze s troma kusmi techniky.

Zabezpečovali miesto udalosti, vyslobodzovali z áut zakliesnené osoby a poskytovali zraneným prvú pomoc do príchodu záchrannej zdravotnej služby.  

Záchranári do nemocníc previezli osem zranených, z toho dvoch s ťažkými poraneniami, uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR. „Záchranári na mieste ošetrili aj tri ďalšie osoby, ich transport do nemocnice potrebný nebol,“ doplnila.

K zrážke dvoch osobných áut a autobusu došlo na ceste I/64 smerom na obec Nedožery-Brezany (okres Prievidza). Cesta je podľa polície neprejazdná, dopravu riadia policajti.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny