Na hlavný obsah

V hniezde záchrany našli telo novorodenca bez známok života

Príčinu úmrtia budú poznať po pitve.

V hniezde záchrany na bratislavských Kramároch našli novorodenca bez známok života. Polícia prípad vyšetruje. Zatiaľ nie je známe, kedy personál nemocnice kontroloval hniezdo záchrany naposledy.

Novorodenca našli na bratislavských Kramároch. Zatiaľ nie je jasné, či dieťa zomrelo v hniezde záchrany alebo ho v zlom zdravotnom stave do inkubátora už priniesli. Bližšie informácie nemocnica neposkytla.

Pozrite si celú reportáž RTVS:

„V priebehu dopoludnia sme v inkubátore hniezda záchrany našli dieťatko, žiaľ, bez známok života. Ihneď sme kontaktovali políciu. Sme plne súčinní s políciou pri vyšetrovaní príčin smrti dieťatka,“ uviedla hovorkyňa Národného ústavu detských chorôb Dana Kamenická.

„Okolnosťami uvedenej udalosti sa policajti v súčasnosti intenzívne zaoberajú. Bližšie informácie nemožno poskytnúť,“ dodala Jana Šimunková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave.

Príčinu úmrtia budú poznať po pitve. Jej výsledky zatiaľ nepoznajú. V médiách sa objavili informácie, že v tomto prípade zlyhal signalizačný systém. Nemocnica to nepotvrdila.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko