Na hlavný obsah

Mladík za volantom spôsobil nehodu, pri ktorej zahynul 71-ročný vodič

Auto nebohého muža skončilo na streche.

Mladík za volantom spôsobil nehodu, pri ktorej zahynul 71-ročný vodič
Nissan Navara po nehode v okrese Veľký Krtíš. Foto: Facebook/Polícia SR

Vo štvrtok krátko po 19.00 h privolali policajtov k vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala v katastri obce Čebovce v okrese Veľký Krtíš. Šlo o tragickú zrážku dvoch áut, pri ktorej zomrel 71-ročný muž. Informovala o tom Polícia SR na sociálnej sieti.

„Podľa zistení kolegov z miesta nehody, 18-ročný vodič osobného auta Renault Laguna viedol vozidlo v smere od Príbeliec na obec Čebovce, kde na horizonte stúpania nedodržal bezpečnú vzdialenosť za vozidlom,“ priblížila polícia.

Mladík narazil do Nissanu Navara, ktorý šiel pred ním. Šoféroval ho 71-ročný vodič. „Následkom nárazu prešiel s vozidlom vpravo mimo cestu do jarku, narazil do protiľahlého svahu a s vozidlom ho späť odhodilo na cestu,“ opísala priebeh nehody polícia.

Nissan napokon skončil na streche, Renault, v ktorom sedel 18-ročný vinník nehody, prešiel do protismeru a skončil mimo cesty, kde narazil do stromu. Mladík pred jazdou alkohol nepil. Jeho 17-ročná spolujazdkyňa skončila s ľahkými zraneniami. Vodič Nissanu haváriu napriek snahe záchranárov nehodu neprežil.

Vyšetrovateľ z Veľkého Krtíša už začal v súvislosti s nehodou trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny